Palle Pirat

Fjern favorit Tilføj som favorit
Palle Pirat

Ny cd og show fra Danmarks populære pirater!

En enig presse har i begejstrede vendinger rost Palle Pirat: Dansk børneunderholdning i højeste klasse. Siden 1996 har Palle Pirat underholdt tusindvis af danske familier og deres børn. Men ikke kun pressen er begejstret; overalt, hvor det fem mand store orkster kommer frem, modtages piraternes show af et ellevildt publikum, der igen og igen kommer for at se det spektakulære og morsomme show med de gode sange.

I sommeren 2003 udkom den nye cd "Ai! Ja! Ja! -til alle jordens børn", og det nye show "Pirater På Prærien" er blevet fantastisk modtaget. Palle Pirats varemærke er flotte kostumer, spektakulære rekvisitter og en forestilling, der fanger hele familien.

Fire populære cd-udgivelser og optræden overalt i landet for udsolgte huse har været med til at manifestere Palle Pirat som Danmarks Bedste Børneshow. Orkesteret har optrådt utallige steder: Tivoli, Dyrehavsbakken, Legoland, Parken, Langelandsfestivalen, Vig Festival og Open Air, for blot at nævne enkelte arrangementer. Forestillingerne er også blevet opført på mange biblioteker, skoler, børnehaver og i Danmarks mange sommerlande. 

Landets største fanklub af sin slags

På tv har piraterne medvirket i både TV-Avisen, Snurre Snups Søndagsklub, GoMorgen Danmark og på talrige lokalstationer. Fanklubben er nu et af landets største af sin slags og hjemmesiden www. pallepirat. dk er både for børn og voksne.

Med en hel ny forestilling og en ny cd imponerer piraterne nu på syvende år som turnerende show. Professionelle musikere, en smittende entusiasme og en stor forståelse for målgruppen betyder, at en koncert med Palle Pirat altid er en stor oplevelse.

Palle Pirats "mor" hedder Ulla Rasmussen. Hun kan ses på scenen som "Kaptajn Klap" og skriver også tekst & musik til forestillingerne og de mange iørefaldende sange, der findes på cd`erne.

I sommeren 2001 udkom Ulla Rasmussens første børnebog om Palle Pirat på Branner & Korchs Forlag. Et spændende skatteeventyr på Honga Bonga-øen, illustreret af Dino Fabrin.

Sådan booker du Palle Pirat?

Ønsker du priser på Palle Pirat til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Palle Pirat er ledig, eller hvis du vil booke Palle Pirat med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 45 min.

    BESÆTNING: 2-4 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR