Mek Pek og Habbasutterne

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mek Pek og Habbasutterne

MEK PEK har igennem de sidste 15 år opbygget et image som børnenes ven. Ham man ringer til, hvis man skal bruge noget seriøst og god børneunderholdning, med energi, humor og oprigtig glæde ved at underholde børnene.

Mek Pek og Habbasutternes Show er et musikalsk og humoristisk show for børn i alle aldre, der fortrinsvis er bygget op over sangene fra Åh Abe pladerne, Mek Pek & Habbasutterne`s goe gamle cd, plus de nye fra albummet, Gum, Gum GummiAnd, garneret med løgnehistorier fra Mek Pek`s barndom som 7 1/2 årig.

Det populæreste live band blandt børnene i Danmark med over 100 koncerter om året, Mek Pek og Habasutterne, består udover Mek Pek selv, af:

Piccolo & Guitar: Mika Vandborg
Læge & Key: Kristian Lassen
Sheik & Bas: Anders Fromberg
Amigo & Trommer: Jens Daugaard

Pressen har bl.a. skrevet om OM MEK PEK, som "BØRNELOKKER":

Politiken:
"Det lykkedes MEK PEK, trods vejrets ugunst, at få nærkontakt".

Ugebladet ONSDAG/Randers:
"Torsdagen var helliget børnene med en helt special børnedag. I år var det børnevennen MEK PEK, der stod for underholdningen med et brag af et show

Dagbladet Ringsted:
MEK PEK fik fuld opbakning af både børn og voksne, da han, med sit band, var hovedtrækplasteret ved julearrangementet på torvet i går, som betød stor tilstrømning til butikkerne.

Århus Stiftstidende:
En yderst veloplagt MEK PEK tog både børn og voksne med storm. Det må indrømmes, at MEK PEK kan det der med at få fat i børnene. Et er hans mange børnesange. Et andet er hans ping-pong med børnene som kærester, om forældre, om fødselsdage, og om, hvad de vil være, når de bliver store.

Bornholms Tidende:
MEK PEK OG HABBASUTTERNE skabte trængsel. - Jeg har aldrig set så mange mennesker i centret på en gang, siger en glad centerkonsulent.

Sådan booker du Mek Pek og Habbasutterne?

Ønsker du priser på Mek Pek og Habbasutterne til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mek Pek og Habbasutterne er ledig, eller hvis du vil booke Mek Pek og Habbasutterne med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 45 el. 2 x 45  min.

    BESÆTNING: 1-5 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR