Klovnen Martin

Fjern favorit Tilføj som favorit
Klovnen Martin

Martin er den klovn vi alle kender fra både fjernsyn og cirkus. Han er blevet sammelignet med Mr. Bean og er en god cocktail af både den traditionelle gamle klovn og hans egen personlighed, Han driller og er nysgerrig. Man glemmer helt man selv at være voksen når man er i Martins selvskab.
Martin har to shows at tilbyde. Det første hedder Balloner ifølge Martin. Det andet er Martin`s STORE drille show.

1. Balloner ifølge Martin er et unikt og meget imponerende show. Showet er 40min langt og de rekvisitter der bruges er kun balloner og alle ballonerne blæses af Martin som har været ballonskulptør igennem de sidste 10 år. Showet er en blanding et fantastisk håndværk og god latter underholdning. Noget af det man kan opleve i showet er en opsætning af et Peter Pan stykke, hvor alle skuespillere bliver klædt ud i balloner. Envidere laver Martin en karikatur af en tilskuer i balloner og så er der selv følgelig masser af Ballondyr og Ballonting med i forestillingen.

2. Martin`s STORE drille show er et show hvor Martin prøver på at bilde sit publikum ind at det er ham der har lavet hele verden og kommer 100vis af forklaringer og beviser. Der er altid nogle oppe og hjælpe Martin på scenen både med trick og konkurrencer, når der ikke er nogen oppe på scenen bruger Martin meget visuelle trick, som både børn og voksne nyder. Martin får sin kanin Frida til at skifte farve, han laver snevejr, men Martin kender jo også Julemanden.

Martin kan også bestilles som walk-around klovn hvor han laver ballondyr til alle. Alverdens dyr bliver lavet i balloner, men også flyvemaskiner, motorcykler, racerbiler, helikoptere og meget meget mere. Han efterligner også sit publikum når han går rundt, med gaggede gangarter. Det er en sand fornøjelse at se Martin i aktion.

Hvordan du booker Klovnen Martin?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Klovnen Martin koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Klovnen Martin er ledig, eller hvis du vil booke Klovnen Martin med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR