Henrik Løjmand

Fjern favorit Tilføj som favorit
Henrik Løjmand

Henrik Løjmand har lavet stand-up siden 2002, har været med på fire turneer til spillesteder rundt i landet, og optræder jævnligt på Comedy Zoo. Han var i foråret 2007 med i TV2 Zulus Comedy Fight Club og medvirker desuden på comedy cden Dø af Grin.

Finurlig, lun og lettere syret er nogle af de mest dækkende adjektiver, der kan hæftes på Henrik Løjmand og hans underfundige observationer af menneskers og ikke mindst dyrs måde at opføre sig på.

Showet er et festligt sammenkog af slagfærdige kommentarer til aktuelle begivenheder og snedigt udtænkte jokes, der ikke har det fjerneste hold i virkeligheden. Og så er der ifølge Henrik Løjmand utroligt mange mærkelige produkter, personager og ting, der gør alt for at optimere irritationsmomentet. Det hele leveres med lune og en arkitektonisk brug af ord.

Henrik Løjmand har med stor succes optrådt på alt fra gymnasier til privat- og firmaarrangementer for blandt andre Nokia, Danske Bank, BG Bank, Københavns Politi, Deloitte Revision og mange flere.


Sådan booker du HENRIK LØJMAND!

Ønsker du priser på HENRIK LØJMAND til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Henrik Løjmand er ledig, eller hvis du vil booke Henrik Løjmand med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR