EDDIE SKOLLER

Fjern favorit Tilføj som favorit
EDDIE SKOLLER

Eddie Skoller er indbregrebet af internationalt entertainment
Ethvert godt nummer starter med, at en mand kommer ind og er vanvittig morsom! Denne entré er liv eller død for enhver entertainer.

Det er i disse sekunder at publikum skal fanges. Fra første gang jeg så Eddie optræde for 25 år siden, har jeg været fascineret af hans entré. Tilsyneladende lidt genert, nærmest undskyldende kravler han op på taburetten, vakler lidt i sædet, slår et par strenge an, vi kan ikke lade være med at fatte sympati for denne ensomme dreng på den store tomme scene, der har påtaget sig det tunge ansvar at tage den næste time af vores liv. Men lur ham, han ved, hvad han gør!

Den totalt professionelle kunstner som ved præcis, hvordan han skal få krammet på os! Ingen forbereder sig så grundigt på et show som Eddie.

Hans sprogøre er unikt, og hans evne til at tegne et let genkendeligt billede af en situation, er formidabel. Eddie kan levere et rammende show på både dansk eller engelsk.

Sådan booker du EDDIE SKOLLER?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Eddie Skoller  koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Eddie Skoller er ledig, eller hvis du vil booke Eddie Skoller med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR