Bittersweet

Fjern favorit Tilføj som favorit
Bittersweet

Bittersweet har siden starten i 1999 gjort sig positivt bemærket på en lang række af de danske spillesteder. Orkestret er meget velspillende og med såvel en mandlig som en kvindelig forsanger har orkestret en stor bredde. Bittersweet spiler alsidig og vellydende dansemusik - altid tilpasset publikum, og repertoiret rummer hits fra de sidste 50 år - såvel danske som udenlandske.

Der spilles dansk musik af blandt andre, Kim Larsen, Shubidua, Sanne Salomonsen, Rollo og King, Ray-dee-ohh, Dodo and the dodos, John Mogensen, Thomas Helmig, Big Fat Snake, Tøsedrengene, Danser med drenge og mange flere.

Derudover spiller Bittersweet masser af udenlandske hits - bl.a. fed 70`er musik og 80`er disco med Abba, Gloria Gaynor, Village People, John Paul Young og Pointer Sisters for blot at nævne nogle få.

Bittersweet optræder altid med godt humør og en seriøs indstilling. Musikalsk topkvalitet er en selvfølge, ligesom lyd- og lysanlæg er flexibelt og kan tilpasses arrangementer af enhver størrelse.

Såfremt det ønskes kan Bittersweet levere behagelig og afdæmpet dinnermusik.


Sådan booker du BITTERSWEET!

Ønsker du priser på BITTERSWEET til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Bittersweet er ledig, eller hvis du vil booke Bittersweet med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: op til 7 x 45 min. 

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR