Peter Bredsdorff-Larsen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Peter Bredsdorff-Larsen


Peter Bredsdorff-Larsen har foruden sin erfaring som træner indenfor håndbold mange års erfaring som leder i erhvervslivet, og som selvstændig konsulent.Med stor fokus på styrkebaserede og værdsættende værktøjer, har Peter opnået stor erfaring med træning og udvikling af ledere, teams og organisationer.Peter Bredsdorff blev i foråret 2005 assisterende landstræner for Ulrik Wilbek på herrelandsholdet, der i 2008 oplevede et højdepunkt ved at vinde guldmedaljer ved Europamesterskaberne i Norge.  I 2011 vandt herrelandsholdet sølv ved VM.I foråret 2010 blev Peter Bredsdorff Larsen Danmarksmester med AaB Håndbold.Peter Bredsdorff-Larsens foredrag byder på inspiration med fokus på ledelse og teambuilding. Med afsæt i erfaring fra den professionelle sportsverden, giver Peter Bredsdorff Larsen gode bud på hvordan man får samarbejdet til at fungere bedre.


Foredraget handler bl.a. om: 

  • Hvad driver succesfulde teams?
  • Hvordan sammensættes og udvikles et vinderhold?
  • Hvordan gør vi plads til forskelligheden og talentet på holdet?
  • Hvad skal der til for at medarbejdere og ledere motiveres til at tage ansvar for teamets præstationer?
  • Lederens mentale beredskab er afgørende for at udvikle den enkelte og teamet. Uanset teamets udfordring eller størrelse, er der masser af inspiration at hente i Peter Bredsdorff-Larsens veloplagte indspark. 

Uanset teamets udfordring eller størrelse, er der masser af inspiration at hente i Peter Bredsdorff-Larsens veloplagte indspark. 
Peter Bredsdorff-Larsen kan også fungere som mødeleder på kurser over flere dage – med fokus på udvikling.

Sådan booker du Peter Bredsdorff-Larsen


Ønsker du priser på Peter Bredsdorff-Larsen til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, hvis du vil høre, om Peter Bredsdorff-Larsen er ledig, eller hvis du vil booke Peter Bredsdorff-Larsen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR