Chubby Chicks

Fjern favorit Tilføj som favorit
Chubby Chicks


De 2 dejlige ”damer” har i mange år underholdt til alle former for fester - lige fra den lille konfirmation til den store firmafest. 
De leverer et show skræddersyet til det enkelte arrangement. 

De tilbyder flere forskellige former for underholdning der spænder lige fra et kikset dildoparty, til skøre tjenere eller ”fede” pilates piger med enormt meget selvtillid! 

Med hundredvis af shows bag sig er de 2 piger yderst professionelle når de indtager scenen og giver den fuldt gas. 
Vi lover at ikke et øje er tørt når de 2 piger forlader festen. 

På referencelisten ser vi bl.a.: Randers regnskov, Coop, VIA University College, Flyvestation Karup, Flyvestation Ålborg, Deloitte, MT Højgaard, Herlufsholm skole & gods, DSB, SOS børnebyerne, Rema1000 og mange flere.  

Ruth & Karens dildoparty: 

Ruth og hendes søster Karen er et par friske og frimodige damer, der har hørt, at et «Dildoparty» er det mest populære homeparty, man overhovedet kan holde.
De emner de 2 kommer ind på er noget ALLE kender til – men som ingen taler højt om (f.eks. inkontinens og håndtering af problemet…..) 
Showet går lige til grænsen uden at blive hverken plat eller vulgært.

Pilates pigerne: 

Personligt show der i hvert enkelt tilfælde bliver skræddersyet specielt til arrangementet.
De 2 overvægtige piger oser af selvtillid når de springer ind på scenen og giver den fuldt gas med både opvisning og undervisning i den meget svære sportsgren! 
Showet giver sved på panden og masser af motion – dog mest til lattermusklerne. 

Sådan booker du Chubby Chicks

Ønsker du priser på Chubby Chicks  til dit arrangement,  er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, hvis du vil høre, om Chubby Chicks  er ledig, eller hvis du vil booke Chubby Chicks  med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    BESÆTNING: 2 pers.
    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR