Birthe Kjær

Fjern favorit Tilføj som favorit
Birthe Kjær

Birthe Kjær turnerer også i 2014 med det store band, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på TV Charlie´s "Fællessang i Mariehaven".

Repertoiret spænder helt fra starten af Birthe Kjærs karriere med sange som ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Desuden optræder hun med sine korpiger i medley`er over danske såvel som udenlandske grandprixsange, og det hele bliver blandet med de swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night”, ”For once in my life” og naturligvis Chaplins ”Smile”

Det 75 min. lange show rundes af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og karriere.

Sådan booker du Birthe Kjær

Ønsker du priser på Birthe Kjær Feel Good Band il dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Birthe Kjær er ledig, eller hvis du vil booke Birthe Kjær med det samme.

 

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: efter aftale

    BESÆTNING: 9 pers.

    HVOR: Hele Dk


BOOKINGFORMULAR