Lasse og Mathilde

Fjern favorit Tilføj som favorit
Lasse og Mathilde

Hele vejen igennem en lang karriere (siden 1975) har Lasse & Mathilde været samlingspunkt og værter, for mange musikere og sangskrivere. 

Lasse & Mathilde er to ægte formidlere, som elsker det de gør. De formidler indsigter, værdier, holdninger, erfaringer og ærlige budskaber.

En koncert med disse to folkekære kunstnere er ensbetydende med vellyd, professionalisme, musikalitet, en umiskendelig spilleglæde og smittende humør, og man kommer som publikum rundt i hele følelsesregistret.

Lasse & Mathilde er kulturarv, og de er fornemme ambassadører for dansk kultur! For dette modtog de også blandt andet Fyns Amts Kulturpris i 2007.
Lasse & Mathilde har spillet koncerter i udlandet og overalt i Danmark – fra forsamlingshuse, kulturhuse og værtshuse til festivaler og kirker.

Hvordan du booker Lasse & Mathilde?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Lasse & Mathilde koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Lasse & Mathilde er ledig, eller hvis du vil booke Lasse & Mathilde med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR