Joey Moe

Fjern favorit Tilføj som favorit
Joey Moe

Joey Moe gjorde sin entré på den danske pop-, soul- og r’n`b-scene i efteråret 2005 med sin allerførste single, Flip It (Like A DJ), som strøg direkte ind på Clubcharten. Og siden har Joey Moe stormet fremad. Hans 2009 hit ”Yo-Yo” er et af de største danske klubhits i nyere tid og har ligget på den danske Dancechart i 1 år.

Musik har altid siddet i blodet på Joey Moe. Med en spændende opvækst med mor og sangerinde Lupe Moe har Joey så at sige altid været fast inventar på den danske musikscene. 

I april 2011 udkom Joey Moe så med sit 3. album ”Fuldmåne” – en stærk melodisk samling af hitpotentielle ørehængere, som viser en mere nuanceret og moden Joey Moe.

Joey kan derfor se frem til et travlt 2013. Han er aktuel med singlerne ”Dobbeltslag” ”Inderst Inde (Part 2)” og snart følger ”Put De Hjerter Op Ft. Lupe Moe” – sidstnævnte er doneret ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Sådan booker du Joey Moe?

Ønsker du priser på Joey Moe til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Joey Moe er ledig, eller hvis du vil booke Joey Moe med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR