Zindy

Fjern favorit Tilføj som favorit
Zindy

Den danske sangerinde og sangskriver Zindy Laursen begyndte sin musikalske karriere i en alder af 15 år i byen Esbjerg. Da hun var 18, havde hun allerede sit eget band, Smallstars, som spillede originalt materiale skrevet af Zindy.

I 1992 debuterede hun på Dansk Tv i Dansk Melodi Grand Prix og fik en fornem andenplads. Dette banede vej for Zindy, og et par måneder senere var hun medlem af gruppen Cut`N`Move. Cut`N`Move, som allerede var kendt i Danmark, tog verden med storm og solgte over 1 million cd`er af Give It Up, som var en coverversion af KC and the Sunshine Band-hittet.

Cut`N`Move`s næste album blev også et kæmpe hit, og bandet var konstant på turne de næste par år, til alt lige fra Skandinavien, Tyskland, Skotland, Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn, Østrig og hele vejen til Australien.

Da bandet gik i opløsning i 1995, blev Zindy vild med teater. Hun spillede Hair på Betty Nansen Teatret. Hair blev efterfølgende sat op på det verdensberømte Mogador Teater i Paris, hvor store stjerner som Edith Piaff havde spillet. Det var en stor succes, og holdet spillede for fulde huse hver dag, som var 1800 mennesker.

Berigede nationen med fantastisk stemme

Tilbage i Danmark begyndte Zindy at arbejde på sit første soloalbum og hendes første single, "Round n Round", som udkom i 1998, røg direkte ind på Airplay charten som nummer 1 og var den mest spillede sang i 8 uger i træk. Hendes næste single, Don`t Wanna Say Goodbye blev der i 6 uger. Zindy turnerede i Danmark. Derefter blev Zindy tilbudt endnu en teaterrolle, denne gang i Snedronningen, hvor hun spillede den lille røverpige.
Efter Snedronningen, spillede Zindy Joanne i den amerikanske musical Rent på Gladsaxe Teater.

Efter Rent blev Zindy en del af det danske tv show Venner For Livet på Tv2. Venner For Livet var det mest sete tv program i Danmark. Zindy berigede igen nationen med hendes fantastiske stemme. En cd med musikken fra showet, blev udgivet og ZindyKukuBoogaloo solgte over 75.000 eksemplarer det år.

Zindy kastede sig igen over Tv og denne gang som Dommer i hit programmet, Stjerne For En Aften, som var i den tid, det var på, det mest sete tv program i Danmark.

Dommer i Stjerne For En Aften

I Oktober 2004 udgav Zindy hendes syvende album Reach Out, og samtidig var Zindy den første mørke Sally Bowles nogensinde, i musicalen Cabaret. Billetterne var udsolgt indenfor få uger.

Efter Cabaret returnerede Zindy igen, som dommer i Stjerne For En Aften, som igen var det mest sete program på tv.

I sommeren 2005 udkom singlen Ingen Gør Som Vi Gør på Verbal Music US, med sangeren Alex Ambrose og rapperen Johnson.

Selvom Zindy har haft travlt med J.A.Z, har hun haft tid til at deltage i Tv2`s hit show Vild Med Dans. Zindy og Tobias Karlsson gav den fuld gas hver fredag med et imponerende danseshow. Her var alt lige fra en romantisk Vals, til en forførende Tango. Vild Med Dans er det mest sete tv program i Danmark, netop nu.

Sådan booker du Zindy?

Ønsker du priser på Zindy til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Zindy er ledig, eller hvis du vil booke Zindy med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR