Walkers

Fjern favorit Tilføj som favorit
Walkers

Walkers spiller deres egne "happy rock" numre. Bla. hittet "Sha-la-la-la-la" som blev relanceret af gruppen Vengaboys og blev et megahit, og "Little Kitty" der er udkommet med danske Creamy, samt en masse andre Walkers-hits fra 70`erne. 


Hvem kan ikke synge med på "Strip-Tease", "Fire" - og selv det danske kult-hit "Vi Holder Fest" Walkers er blevet "kult" og er pt. i gang med en ny plade efter den store succes gruppen havde med dobbelt-cd´en "Sha-la-la-la-la", og koncerter rundt omkring i landet.

Uanset om det drejer sig om festivals, større firmafester, byfester, eller andre koncertarrangementer, er det sikkert at Walkers vil løfte stemningen blandt publikum, både dem der var med i 70`erne og de unge der kun kender dem gennem deres mange hits, som er genindspillet af flere kunstnere både i Danmark og udlandet. 

Walkers leverer et show der er fuldt af god musik - både rock og pop - og højt humør, ingredienser der i høj grad var med til at gøre bandet til den absolutte største idolgruppe Danmark har haft i 70`erne. 

I dag er Walkers blevet ældre, glimmertøjet, det lange hår og de høje støvler er væk, men de kan stadig "trykke den af" for fuld kraft. 

 Walkers er tilgængelige for såvel radio som presse-interviews, samt TV-optræden og koncertoptræden.

Sådan booker du WALKERS!

Ønsker du priser på WALKERS til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Walkers er ledig, eller hvis du vil booke Walkers med det samme.

BOOKINGFORMULAR