Kisser og Søren

Fjern favorit Tilføj som favorit
Kisser og Søren

Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som forgangs mænd for den ægte danske populærmusik, ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser & Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier.

Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende.
De skriver selv det meste af deres materiale, om indhold i livet - store og små dagligdags problemer - sjove som alvorlige, kort sagt tekster, som alle kan nikke genkendende til, og det på et sprog alle kan forstå.

Kisser og Søren er et sikkert HIT, hvis det drejer sig om en Party aften - halbal eller byfesten/markedspladsen m.m.: Med højt humør - en utrolig energi - venlig og behagelig optræden samt glimt i øjet og med smil på læben forfører parret publikum, så ingen håndflader vil være urørte. Dansk populærmusik, når det er bedst.


Et lydniveau tilpasset alle

Kisser & Søren er også et sikkert HIT, hvis det drejer sig om underholdning til den lidt ældre generation: Her præsenteres sang med melodier, som alle kan nikke genkendende til, samt selvfølgelig Kisser & Sørens egne dansktop-træffere, alt sammen serveret med et lydniveau, som tilpasses alle. Altid præcise - høflige og velklædte og med et utroligt smittende humør.

Kisser & Søren behøver ingen nærmere præsentation.
Kendt fra TV - Aviser - Ugeblade - Lokalradioer - Giro 413- samt en stribe af velklingende hit`s på DR`s Dansktop er garanti for en professionel og flot musikalsk humørfyldt underholdning.

KISSER & SØREN. MERE DANSK KAN DET IKKE BLIVE!


Sådan booker du Kisser og Søren!

Ønsker du priser på Kisser og Søren til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Kisser og Søren er ledig, eller hvis du vil booke Kisser og Søren med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 el. 2 x 20 min.

    BESÆTNING: 2 pers.

    HVOR: Hele Dk


BOOKINGFORMULAR