Klaus og Servants

Fjern favorit Tilføj som favorit
Klaus og Servants

Man oplever altid publikum med hænderne oppe over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester” – dansegulvet er fyldt! ....og det bliver det ved med at være hele aftnen, mens Klaus & Servants serverer Schlagerhit på hit på hit.

Hvem husker ikke sange som ”Bank tre gange” og ”Den bedste pige” fra gruppens egen Hitparade!

Som et festligt indslag går hele orkestret – bevæbnet med trådløse mikrofoner og instrumenter – ned blandt publikum, hvor de underholder og synger for og med gæsterne.

Styrken ligger i gode vokalarrangementer – veloplagt og humoristisk serveret på professionelt musikudstyr af højeste kvalitet.


TIP ET HIT

TIP ET HIT er et populært underholdningskoncept, som Klaus & Servants tilbyder som underholdene alternativt tiltag til et hyggeligt arrangement, hvor publikum i alle aldre gætter med på kendte hits fra flere årtier. TIP ET HIT kan gennemføres både om eftermiddagen og om aftenen, så I kan kombinere underholdningen med kaffe eller middag. Med TIP ET HIT er I garanteret nogle hyggelige timer med en god stemning til jeres næste arrangement!

TIP ET HIT tilpasses helt jeres ønsker, så pauser, længde og sværhedsgrad passer lige præcis jeres publikum.


Sådan booker du KLAUS & SERVANTS!

Ønsker du priser på KLAUS & SERVANTS til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Klaus & Servants er ledig, eller hvis du vil booke Klaus & Servants med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 3 x 45 el. 7 x 45 min.

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk


BOOKINGFORMULAR