Starpeople

Fjern favorit Tilføj som favorit
Starpeople

Starpeople spiller vellydende danse-hits, nyere som ældre. Orkesterets størrelse tilpasses efter økonomi og forhold. Repertoriet spænder fra Robbie Williams og George Michael til Frank Sinatra og Prince - se uddrag af repertoirelisten i menuen til venstre. Vi har mange års erfaring med underholdning, og bryster os af at de fleste af vores kunder er gengangere eller folk der finder os per reference. Med mellem 60 og 100 koncerter årligt gennem de sidste mange år, går du ikke forkert med valget af Starpeople som dit fest orkester.

Om orkesteret:

Starpeople findes som udgangspunkt i følgende versioner:

Starpeople 3 (kontrabas, westernguitar og sanger).
Denne konstellation kan spille både til dans og som baggrund. Bruges ofte hvor der er brug for noget stemningsskabende baggrundsmusik, som samtidig giver mulighed for at udvikle sig til noget dansevenligt.

Starpeople 4 (Bas, guitar, trommer og sang)
Denne version af Starpeople er den mest efterspurgte. Vi kan spille til selv meget store fester, og fylder med garanti dansegulvet. Ofte brugt ved firmafester og mærkedage hvor musikken skal have en særlig imponerende effekt. Vi ved at det ikke altid er antallet af musikere i bandet, der er afgørende for resultatet, - Til gengæld skal der arbejdes, for at holde festen i gang når vi er 4 mand, - Og det mærker publikum! Her skal hele holdet være "på", fra start til slut, - Og det er vi!

Starpeople 5 (Bas, guitar, trommer, keys, og sanger) - Som Starpeople 4, dog med lidt mere fylde i form af keyboard.

Starpeople 6 (Bas, guitar, trommer, keys, sax/western/percussion og sanger).
Deluxe udgaven af det optimale festorkester. Ved at tilføje blot én mand ekstra, får du de lækre sax soli, ekstra fylde med westernguitar og percussion.

Starpeople 7 (Bas, guitar, trommer, keys, sax/western/percussion, sangerinde og sanger).
Kan det blive større? Ja det kan det…! Vi har i denne udgave en ekstra sanger med, i form af Viktoria, som tager sig af klassikere som, "Working 9 to 5" (Dolly Parton), "Bring It Back" (Moloko), "Walking On Sunshine" (Katrina and the Waves), "Nutbush" (Tina Turner)…

Starpeople hvor du bestemmer størrelsen…
Hvis kunden virkelig vil have noget stort, så kan Starpeople udvides efter dine ønsker. F.eks. med ekstra korsangerinder, blæsersektion, showdansere mv… Slutteligt kan Starpeople bestilles som galla festorkester med aktuelle gæstesolister. Vi har bl.a. haft besøg af navne som: Søs Fenger, Søren Sko, James Sampson, Ida Corr, Søren Poppe, Jacob Sveistrup, Nanna Lüders, Monique og Signe Svendsen. Indhent venligst særskilt tilbud for denne udgave af Starpeople, hvis det er en model der tiltaler…

Starpeople som husorkester ved shows…
Vi har flere gange fungeret som "husorkester" ved firmaarrangementer og gallashows. Vi har bl.a. stået for "re-make" af "Sangshow" (Grib Mikrofonen) med Casper Christensen, Årets Nye Navne i Tivolis Koncertsal og lign. Hér er det virkelig en fordel at arbejde med et orkester som Starpeople. Med vores store kompetence, deltager vi gerne i sparring om alt fra planlægning, solistvalg og teknik efter ønske fra kunden.

Musikerne:

Sangeren Rasmus Fjeldsted har medvirket i store teateropsætninger, udgivet cd? er og deltaget i sangkonkurrencer i England for BBC Radio 2. Han er med sin teater- og store live-erfaring garant for kvalitet og underholdningsværdi. Rasmus sætter samtidig, som orkesterleder, en ære i, at en aftale bliver overholdt til fulde.

Starpeople`s musikere består af et team af unge, fuldtidsbeskæftigede, seriøse og topprofessionelle musiker, der alle hører til blandt Danmarks elite. Mange har aktuelle referencer fra bl.a. Jan Glæsels Orkester (Line 3 show), Safri Duo, Nick & Jay og Allan Olsen. Så kvaliteten er helt i top, hvilket også er Starpeoples varemærke. - Én af os har også været på turné med Atomic Kitten, Blue, Craig David og spillet i husbandet til Brit Awards i England.

En af de helt store fordele ved at booke sin underholdning via Starpeople er, at vi også kan levere totalløsninger, så kunden ikke nødvendigvis skal ud og handle flere steder for at få dinnermusik, dansemusik, lyd & lys udstyr eller underholdende indslag på plads. Og alt sammen selvfølgelig leveret med Starpeoples garanti for kvalitet.


Sådan booker du STARPEOPLE!

Ønsker du priser på STARPEOPLE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Starpeople er ledig, eller hvis du vil booke Starpeople med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REPERTOIRE

  As Stevie Wonder/George Michael & Mary J Blige
  All Night Long L.Richie
  Blame It On The Boogie The Jacksons
  Can`t make you love me Boonie Raitt
  Celebration Kool & the Gang
  Club Tropicana Wham!
  Den jeg elsker Thomas Helmig & Søs Fenger
  Drops of Jupiter Train
  Edge Of Heaven Wham!
  Every breath you take Sting / Police
  Everything she wants Wham!
  Faith George Michael
  Fastlove George Michael
  Feel Robbie Williams
  Fragile Sting
  Freedom George Michael
  Georgy Porgy Toto
  Girl From Ipanima Jobim
  I`m your man Wham!
  Just Another Day In Paradise Phil Collins
  Kiss Prince
  Last Christmas Wham!
  Long Train Running Doobie Brothers
  Midnat nu I Europa Thomas Helmig
  One of Us Joan Osborne
  Outside George Michael
  Right Next To The Right One Tim Christensen
  Rollercoaster Ronan Keating
  Save tonight Eagle Eye Cherry
  September Earth Wind & Fire
  Sex Bomb Tom Jones
  Signed, sealed delivered Stevie Wonder
  Stand by Me Ben E King
  Starpeople George Michael
  Still haven`t found? U2
  Superstition Stevie Wonder
  This Love Maroon 5
  Torn Natalie Imbruglia
  Wake me Up Wham!
  Weather With You Crowded House
  Woman John Lennon

 • REFERENCER

  SAS
  Grey
  Tuborg
  Bianco Man Footware
  Bang & Olufsen
  Novo
  Telmore
  TDC
  Albani Bryggerierne
  Price Waterhouse Coopers
  Scanomat
  Colgate / Palmolive
  Danske Bank
  Codan Forsikring
  Eventforce
  Børsen Kbh m.fl.

 • INFO

  VARIGHED: 2 X 60 EL. 3 X 45 MIN.
  BESÆTNING: 3-12 PERS.
  HVOR: HELE DK

GALLERI

BOOKINGFORMULAR