CLAZZ

Fjern favorit Tilføj som favorit
CLAZZ

Når Clazz går på scenen, får du straks lyst til at komme på benene for at danse. Det er, hvad tidligere tilfredse partygængere har sagt.

Clazz er entertainment for alle pengene. Musikernes spilleglæde smitter, og de får let publikum til at involvere sig, synge med, danse og være glade. Dette opnås ikke mindst, fordi den karismatiske forsanger formår at sende musikken helt ud over scenekanten og styre publikum med sikker hånd.

Repertoiret er meget omhyggeligt udvalgt af Clazz til at underholde publikum ultimativt og består af en herlig og meget varieret blanding af velkendt materiale fra så forskellige kunstnere som Gasolin, Michael Jackson, Toto, Blur, Kings of Leon og Peter Gabriel.

Som et underholdende ekstra indslag kan du more dig over Clazz`s egen butler, som er med på scenen for at tænde cigarer og skænke cognac op under koncerten.

Clazz spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen. De kan også bookes som kvartet og akustisk dinnértrio.

Sådan booker du CLAZZ!

Ønsker du priser på CLAZZ til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Clazz er ledig, eller hvis du vil booke Clazz med det samme.

BOOKINGFORMULAR

MEDIA

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 70 min.
    BESÆTNING: 6 pers.
    HVOR: Hele DK

BOOKINGFORMULAR