Det Vildeste Band feat Ditte Marie

Fjern favorit Tilføj som favorit
Det Vildeste Band feat Ditte Marie

De fleste kender DITTE MARIE fra hendes tid som den karismatiske og altid smilende frontfigur i orkesteret ”Le Freak”. Den energiske sangerinde fik etableret ”Le Freak” som et af DKs førende partyorkester kulminerende med deltagelsen ved Melodi Grand Prix i 2011. Året efter stillede hun op som soloartist med sangen ”Overflow” og siden er det blevet til optræden ved et utal af private- og firmaarrangementer. 

Bag sig har DITTE MARIE det rutinerede festorkester Det Vildeste Band! Denne sprængfarlige cocktail, der oser af god energi og spilleglæde, trækker det ene hit efter det andet op af hatten. Altid med stort musikalsk overskud og højt humør.

Repertoiret spreder sig over alt lige fra rock ’n roll til pop, krydret med de største hits fra de sidste 5 årtier! Allerede fra første strofe virker Det Vildeste Band som en magnet på dansegulvet! Så uanset om det er til firmafesten, brylluppet, den runde fødselsdag eller noget helt fjerde, er der altid lidt for enhver smag. 

Alt afhængig af budget og ønsker kan Det Vildeste Band bookes i alt fra trio til fuldt band med blæsersektion og kendte solister - ring og hør nærmere.

Uanset hvilken udgave af Det Vildeste Band der vælges bydes på en solid omgang musikalsk underholdning af fineste skuffe – altid serveret med et smil på læben!

Sådan booker du Det Vildeste Band feat. Ditte Marie!

Ønsker du priser på Det Vildeste Band feat. Ditte Marie til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Det Vildeste Band feat. Ditte Marie er ledig, eller hvis du vil booke Det Vildeste Band feat. Ditte Marie med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 X 60 EL. 3 X 45 MIN.
    BESÆTNING: 5 PERS.
    HVOR: HELE DK

BOOKINGFORMULAR