DJ - Casper Behrendt

Fjern favorit Tilføj som favorit
DJ - Casper Behrendt

Casper en en dygtig all round party-dj med mange års erfaring og mere end 500 jobs i bagagen. Med et indre behov for at spille de gode hits, I troede, I havde glemt, og de nye hits, I ikke vidste, I kunne lide – endnu, er han et oplagt valg til jeres næste arrangement.

Med inspiration hentet fra bl.a. Jackson Browne, Maceo Parker, Prince, Stevie Wonder, Kool & The Gang, George Michael, Donald Fagan, Michael Jackson, Sade, Carole King, Robbie Williams & Madoona har Casper et godt musikalsk fundament for at få dig og dine gæster helskindet igennem en rigtig god aften med fuld gang i dansegulvet.

Casper er en af de få djs, der stadig spiller musik “fra cd’ere af”, og I den forbindelse kan det nævnes, at Casper medbringer I omegnen af 6000 stk. Han bruger en del af dem, da han ikke er tilhænger af mikrofonsnak og tomt dansegulv, men derimod at der er en rød tråd hele vejen igennem jeres fest.


Foretrækker krav til musik og engagement

Casper har som mange andre djs spillet siden sine første teenageår, men rent professionelt har han spillet de sidste 9 år. Alle de år har givet ham en del erfarring, mange gode oplevelser og blod på tanden for at tage 9 gode år mere.    

“Som årene er gået, er mine muligheder for at selektere i de arrangementer, jeg får henvendelser om, blevet rigtig gode, og den dag i dag siger jeg kun ja til opgaver, jeg føler, jeg kan matche 100 %”. “Jeg kan spille alle typer fester, men foretrækker helt klart bryllupper, fødselsdage og firmafester, hvor der stilles store krav til musikken og mit engagement – festen kan ikke laves om”.


Sådan booker du DJ - Casper Behrendt!

Ønsker du priser på DJ - Casper Behrendt til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om DJ - Casper Behrendt er ledig, eller hvis du vil booke DJ - Casper Behrendt med det samme.

 

BOOKINGFORMULAR

GALLERI

BOOKINGFORMULAR