Diskogruppen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Diskogruppen

Diskogruppen er et seriøst og professionelt mobildiskotek med base i København. Diskogruppen har gennem de sidste 10 år leveret mindeværdig underholdning til større og mindre arrangementer i hele landet, og derfor har Diskogruppen den erfaring, der skal til for at gøre Deres fest til en uforglemmelig oplevelse. Diskogruppen leverer mobildiskoteker for alle aldersgrupper, hvad enten det værende firmafest, privatfest, bryllup, børnefest eller en anden festlig lejlighed.

Diskogruppens erfarne Dj`s har gennem tiderne underholdt tusinderne af festglade gæster, og holdt hundredervis af dansegulve fyldte. Diskogruppen spiller alle de gode gamle klassikere, De kan synge med på, blandet med kendte ørehængere fra 70érne, 80érne, 90érne og frem til nutidens hotte toner, som De kender fra radioen, så der er noget for alle aldre. Diskogruppen opfylder ønsker fra gæsterne med et smil på læben.

Diskogruppen tilpasser altid anlæggets størrelse efter Deres ønsker og behov samt lokalitetens størrelse. Diskogruppen bruger kun anerkendte mærker som yder den maximale lydeffekt, så kvaliteten altid er i top. Alt dette for at sikre Dem og Deres gæster en fantastisk og festlig aften. Hos Diskogruppen er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kort sagt - Vi giver Dem altid en mindeværdig oplevelse…!

Diskogruppen har skabt uforglemmelige fester for blandt andre ?

Cybercity, Tivoli, EDC-Gruppen, Lægemiddelstyrelsen, DSB, Dyrberg/Kern, Hk, MetroXpress, GN-Netcom, Siemens, Carlsberg m. m.


Sådan booker du Diskogruppen!

Ønsker du priser på Diskogruppen til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Diskogruppen er ledig, eller hvis du vil booke Diskogruppen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR