Tyrolerband

Fjern favorit Tilføj som favorit
Tyrolerband

Ikke alle har oplevet de så berømte Oktoberfester i Tyskland, men her er orkesteret, der gør sit til at få det hele op i stemningen, som hvis man sad på en bænk i et tysk øltelt. Der er dømt øl og feststemning af højeste karat. Orkesteret består af seks musikere der udgør den originale oberkrainer besætning, klarinet, trompet, harmonika, guitar og tuba. Musikerne spiller, jodler og synger og har altid en munter bemærkning i ærmet.

Musikerne er alle rutinerede spillemænd, der har mange års erfaring i at underholde publikum. Deres veje har krydset hinanden i adskillige sammenhænge, men i dette orkester fandt de deres musikalske legestue, hvor de udfolder deres musikalitet sammenbundet med deres gode humør.

De spiller et stort originalt repertoire af ægte østrigsk tyrolermusik og en masse danske fællessange. Brug orkesteret til firmafesten, byfesten, til privatfesten, i foreninger, i indkøbscentre eller som et anderledes festligt indslag til den sjove fest.


Sådan booker du Tyrolerband!

Ønsker du priser på Tyrolerband til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Tyrolerband er ledig, eller hvis du vil booke Tyrolerband med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR