The Bier Hunters

Fjern favorit Tilføj som favorit
The Bier Hunters

BIERFESTMUSIK ER MERE END DU TROR

JERES BIERFEST SKAL VÆRE NOGET SÆRLIGT. DET SKAL MUSIKKEN OGSÅ! THE BIER HUNTERS LEVERER BIERFESTMUSIK MED BÅDE KANT OG KÆRLIGHED. 
INGREDIENSERNE ER ORIGINALE OBERKRAINER NUMRE, VIRTUOSE INSTRUMENTALE NUMRE, OG MASSER AF KENDTE POPNUMRE OMSKREVET TIL BIERFESTMUSIK. TILSAMMEN DANNER DET EN FESTLIG COCKTAIL AF MUSIKALSKE HITS, DER FÅR SAMTLIGE GÆSTER I GODT HUMØR.

Alt fra Rasmus Seebach over Marie Key til Meghan Trainor er med stor ekspertise og respekt for originalen, blevet omskrevet til bierfestmusik, og med The Bier Hunters nyfortolkninger bliver selv den mest inkarnerede popfan begejstret.

Det hele leveres med nerve og energi som The Bier Hunters kærligt sparker ud over scenekanten og ud i hver en krog.

Det er aldrig sket i deres mangeårige karriere, at publikum bare står og hænger i et hjørne. De finder selv frem til fællessange og spontan kædedans. Det er umuligt at lade være – uanset om man er cool og under 30 år, eller om man er af hankøn med hang til bløde sofaer. The Bier Hunters er ren livsglæde, og ingen går fri.

Alle medlemmer er uddannet på musikkonservatorierne eller er privatuddannet af topprofessionelle – og det kan høres. Der er stor musikalitet samlet på et sted, og der bliver ikke sparet på den, når de går på scenen.

Gruppen består af: 
Pernille Wolder - Sangerinden 
Stig Larsen - accordion/sang
Peter Friis - guitar / sang
Kapelmester Ole Gerhardt - trompet/sang
Torben Stage - trompet/sang
Niels Gerhardt - bariton/sang.

The Bier Hunters leverer musik og fest i en sådan grad, at de konstant bliver genbooket på mange af landets spillesteder og ved private arrangementer.

Sådan booker du The Bier Hunters!

Ønsker du priser på The Bier Hunters til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om The Bier Hunters er ledig, eller hvis du vil booke The Bier Hunters med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR