Lounge Sax

Fjern favorit Tilføj som favorit
Lounge Sax

Lounge Sax er stilfuld og elegant musik til receptioner og middage. Andre kunder bruger LoungeSax til velkomst ved morgenmøde, fernisering, vin-smagning, nytårskur m.m.

Repertoiret består af jazz, bossa nova og pop-sange i jazz’ede arrangementer. Numrene akkompagneres af baggrundsmusik på iPad, og Jakob Elvstrøm giver på den måde tilhørerne mulighed for at opleve og høre rigtig, levende musik af en dygtig og engageret saxofonist. Lydniveauet kan tilpasses ethvert rum og kræver blot en 220V’s stikkontakt.

”Tusind tak for din indsats i går på Hotel Koldingfjord. Vores gæster har rost din musik meget i dag til morgen og den store ros vil jeg meget gerne give videre til dig.”
Peder Madsen, direktør, Koldingfjord

Jakob Elvstrøm er uddannet på den Rytmiske Afdeling ved Det Jyske Musikkonservatorium og har spillet med bl.a. Kato, Jesper Thilo, Sigurd Barrett, Kjeld Lauritsen, Hugo Rasmussen, Jakob Bro og mange andre. Har udgivet 3 cd’er i eget navn, der bl.a spilles på DR P3, P4 og P8 jazz.Sådan booker du LOUNGE SAX!

Ønsker du priser på LOUNGE SAX til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Lounge Sax er ledig, eller hvis du vil booke Lounge Sax med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REFERENCER

  British Airways
  Finanssektorens uddannelsescenter
  VIAUC, Socialministeriet
  Aarhus Tech
  Assens Skibsværft
  Akzo Nobel
  Silhorko-Eurowater
  Egeskov slot
  Visit Aarhus
  HK
  Nykredit 
  m.fl.

 • INFO

  VARIGHED: 2 X 60 EL. 3 X 45 MIN.

  BESÆTNING: 1 PERS.

  HVOR: HELE DK

BOOKINGFORMULAR