De Græd

Fjern favorit Tilføj som favorit
De Græd

De Græd er et københavnske orkester, som har specialiseret sig i at fortolke populærmusik i et akustisk og ekslusivt univers, som kæler for øret, rykker i hofterne og bringer (glædes-)tårerne frem blandt publikum. 

Repertoiret består af klassikere, evergreens og perler fra glemte sangskatte. Musikken fremføres i et organisk lydbillede skabt af kontrabas, trompet, akustisk guitar, cajon og sang./p>

De Græd har spillet mere end 800 arrangementer siden trioens dannelse i 2000. Samme år blev bandet opdaget af Bent Fabricius-Bjerre, der efterfølgende inviterede De Græd med på hans første danmarksturné nogensinde. De Græd medvirker stadig den dag i dag, når Bent Fabricius-Bjerre tager ud og spiller.

De Græd spiller til alle typer arrangementer; koncerter, intime middage, bryllupper, firmafester, events, lanceringer og receptioner. Vi kan underholde med et musikalsk indslag, spille op til dans eller skabe en stemningsskabende musikalsk baggrund for jeres arrangement.

De Græd optræder som trio, kvartet eller kvintet. De optræder altid ulastelig klædt og med et vellydende og præsentabelt PA anlæg.


Sådan booker du DE GRÆD!

Ønsker du priser på DE GRÆD til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om De Græd er ledig, eller hvis du vil booke De Græd med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REPERTOIRE

  Things  we said today
  Show Bizz Kids
  Ett och noll
  If it´s magic
  If I ever fall in love 
  Alle Sømænd
  Whatever Happens
  Smooth
  My one and only love
  Rikki don´t lose that number
  The Joker
  Back for good
  With each beat of my heart
  Undantäg
  Just the two of us
  Lovefool
  STOP!
  Change Partners
  Olsen Banden
  It´s Probably Me
  Star People
  Man of Constant Sorrow
  Insatiable
  Sometimes it snows in April
  Sunday afternoons in ´63
  Strange Relationship
  Duerne flyver
  Forelsket i København
  Katinka Katinka
  Things I do for you
  Use Me
  Gotta get thru this
  Shelter
  I could have Danced all Night
  Amazing

 • INFO

  VARIGHED: 2 x 45 min.
  BESÆTNING: 3-5 pers.
  HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR