Larsens Serveringsteater

Fjern favorit Tilføj som favorit
Larsens Serveringsteater

Danmarks førende serveringsteater igennem 20 år!

De skøre tjenere fra Larsens Serveringsteater er altid et hit med deres sjove karakterer og finurlige påfund, og de får gang i lattermusklerne hos ethvert selskabet. 

Larsens Serveringsteater skræddersyer altid underholdningen, hvad enten det er til virksomhedsarrangementer, private fester, julefrokoster, konferencer eller events. Intet er for småt og intet for stort. Tjenerne kan møde 1 – 12 mand og underholder selskaber lige fra 8 til 2000 gæster.


Larsens Serveringsteater består af 12 professionelle skuespillere som altid starter ud som troværdige karakterer. De aldrig iført fjollede parykker og store tænder, der vil afsløre alt fra begyndelsen, men tjenerne ligner derimod det øvrige serveringspersonale. Herfra udvikler tjenernes karakterer sig glidende og bliver mere og mere underholdende, så gæsterne får en oplevelse som går fra stille undren - til muligvis at krumme tæer over tjenernes håbløse servicering - for til sidst at bryde ud i forløsende latter.


Larsens Serveringsteater lægger stor vægt på overraskelsesmomentet i underholdningen, som altid afsluttes med et show som er skræddersyet til jeres fest. Nogle af tjenerne mestrer samtidig diverse instrumenter og bidrager også med et musikalsk indslag til festen. Larsens Serveringsteater er ganske enkelt altid en stor succes  - og udtalelserne fra kunderne taler vist for sig selv!


Referencer:

Carlsbergs julefrokost blev et brag af en fest, takket være Larsens Serveringsteater. 

K.N. Lauridsen, Afd. chef, Carlsberg


Larsens Serveringsteater er utrolig humoristiske og forstår kunsten at gå lige til grænsen uden at overtræde den. Larsens Serveringsteater får vores varmeste anbefalinger. 

P.M.K Larsen, Novo Nordisk


Salen rungede af latter, og jeg kan varmt anbefale Larsens Serveringsteater til firmafesten.  

Direktør Preben Fogtmann, Kohberg Brød

Sådan booker du Larsens Serveringsteater?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Larsens Serveringsteater koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Larsens Serveringsteater er ledig, eller hvis du vil booke Larsens Serveringsteater med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REFERENCER

  Larsens Serveringsteater sørgede virkelig for, at stemningen lettede. De er bare for sjove!

  Susanne Stanggaard, festudvalget, SAS

  Larsens Serveringsteater er utrolig humoristiske og forstår kunsten at gå lige til grænsen uden at overtræde den.

  Teamleader P. Larsen, Novo Nordisk

  Jeg oplevede overtjener Larsen og hans stab i forbindelse med et repræsentantskabsmøde i DJØFprivat. Det var en virkelig morsom oplevelse, som løftede selskabets stemning helt op under loftet.

  Tusinde tak for det!

  Adm. direktør Søren Peter Jensen, FSBbolig

  Carlsbergs julefrokost blev et brag af en fest, takket være Larsens Serveringsteater!

  Afd. Chef K. N. Lauridsen, Carlsberg

 • INFO

  VARIGHED: 1 x 60/75 min.

  BESÆTNING: 2-12 pers.

  HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR