Den falske fotograf

Fjern favorit Tilføj som favorit
Den falske fotograf

En festfotograf er bestilt til festen, og langsomt tiltrækker han sig mere og mere opmærksomhed, for til sidst at underholde hele selskabet.
 
Fotografen Frantz er ekspert i at få det ”fotogene” frem i gæsterne, og han zoomer meget gerne ind på gæster med oplagt modelpotentiale og tilbyder rundhåndet ”private fotosessions” til højre og venstre.

Der bliver eksperimenteret lystigt med både fugle- og frøperspektiv og ikke mindst det store gruppebillede.

I får selvfølgelig efterfølgende alle festbillederne.

Underholdningens fire faser

I etableringsfasen holder fotografen lav profil, så gæsterne ikke fatter mistanke. Af samme grund er Frantz aldrig iført fjollede parykker og store tænder, men laver i stedet en troværdig entré, hvor han måler lyset og stiller sit professionelle udstyr op - så intet bliver afsløret fra starten.
 
Herfra bevæger underholdningen sig glidende over i normbryderfasen, hvor Frantz’ adfærd langsomt ændrer sig til det mere skæve. For eksempel ses det tydeligt på hans attitude og kropssprog, at han hellere ville ligge hjemme på sofaen og se fodbold i fjernsynet end at fotografere ved jeres fest.

Gæsterne vil nu undre sig over den lettere upassende opførsel, men vil endnu ikke gennemskue, at de bliver ført bag lyset.
 

Et underholdningsshow, som er tilpasset jer

Herefter følger absurditetsfasen, hvor Frantz forsyner sig med vin og zoomer lidt for meget ind på den kvindelige del af selskabet og stryger om sig med kærlige komplimenter. Han spotter altid flere gæster med modelpotentiale, der modtager et visitkort og en opfordring om at kigge forbi.

Til sidst kommer afsløringsfasen, hvor Frantz tager fuld fokus og laver et underholdningsshow, som er tilpasset jer, og hvor han sørger for, at I alle får grinet igennem i samlet flok. 

Sådan booker du Den falske fotograf?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Den falske fotograf koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Den falske fotograf er ledig, eller hvis du vil booke Den falske fotograf med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: Efter aftale

    BESÆTNING: 1 -3 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR