Trio de Luxe

Fjern favorit Tilføj som favorit
Trio de Luxe

Trio de Luxe er 3 professionelle musikere, der sætter en øre i at spille god, gedigen middags- og dansemusik uden el-orgel og rytmeboks til bl.a. bryllup, fødselsdag eller firmafest.

Trio de Luxe har stor erfaring i at spille til alle slags fester. De har bl.a. spillet for Mercuri Urval, Nordisk Tobaks Kompagni, AAB (Arbejdernes Andels Boligforening), Caljan Rite-Hite aps samt utallige private bryllupper og fødselsdag. Et tilfreds brudepar sendte følgende takkebrev til Trio de Luxe:

"Kære Trio De Luxe
Et stort tak til jer for den supergode musik i spillede til vores bryllup. Vi må sige, at I var med til at gøre vores bryllupsdag uforglemmelig. Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger fra alle vores gæster, og de har virkelig rost jeres musik. - Det er sjældent, man er til en fest, hvor der er så god dansemusik. Så tag imod denne ros fra vores gæster og os selv. Tusind tak.

Mange kærlige hilsner
Niels & Tine"


Mødte hinanden på Rytmisk Afdeling

Repertoiret strækker sig fra 50`ernes rock`n`roll over 60`erne med bl.a. The Beatles, Rolling Stones og Simon/Garfunkel til 70`ernes disco og de sidste 20 års rock og pop, såvel dansk som udenlandsk. Trio de Luxe rammer et bredt publikum, både smags- og aldersmæssigt.

Trio de Luxe er Niels "Nisser" Andersen på klaver og sang, Jakob Elvstrøm på saxofon/kor og Lars Møllenberg på trommer/kor. De tre mødte hinanden på den Rytmiske Afdeling af Det Jydske Musikkonservatorium, hvor de alle er uddannet.


Direkte ud i hovedet på deres publikum

Til middagen kommer Jakob og Nisser og spiller hyggelig baggrundsmusik samt akkompagnerer evt. festsange på saxofon og klaver. Generelt spilles ikke skålsange o.lign. medmindre festens deltagere ønsker det, eller det er aftalt på forhånd.

Når der skal danses, slutter trommeslager Lars Møllenberg sig til, og Trio de Luxe er fuldtallige.

Medlemmerne af Trio de Luxe spiller bl.a. med Sigurd Barrett, Århis Musical Trup (Rossen/Rønnov), Århis Teater og Roger and Over m.m.fl.

Trio de Luxe er stolte af, at de elsker at spille musik, selv om det "bare" er deres arbejde, og den spilleglæde bliver sendt direkte ud i hovedet på deres publikum!


Sådan booker du Trio de Luxe!

Ønsker du priser på Trio de Luxe til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Trio de Luxe er ledig, eller hvis du vil booke Trio de Luxe med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REPERTOIRE

  Uddrag af repertoire:
  Alle sømænd er glade for pi`er 
  Costa del sol 
  Don`t let the sun go down on me 
  Great Balls of Fire 
  Honky tonk woman 
  I will survive 
  Johnny på havet 
  Kald det kærlighed 
  Lay down sally 
  Love will keep us together 
  Mustang Sally 
  Proud Mary 
  Sweet home Chicago 
  Så`n no`en som os 
  Last Christmas 
  Blue suede shoes 
  Country Roads 
  Fed Rock 
  Hit the road Jack 
  Hound dog 
  Jeg ved det godt 
  Isn`t she lovely 
  Kender du det (Mona Mona....) 
  Leaving on a Jetplane 
  Mrs. Robinson 
  Nina kære Nina 
  Saw her standing there 
  Så længe jeg lever 
  You are the Sunshine of my Life 
  Om lidt (bli`r her stille) 

 • REFERENCER

  Mercuri-Urvall Flügger Molekylær Biologisk Kongres (Århus Universitet) Jydsk Væddeløbsbane AVK International Scandic Stena Line Hotel Frederikshavn Nordisk Tobakskompagni AAB Caljan Rite-Hite aps Tropica m.fl.

 • INFO

  VARIGHED: op til 7 timer.
  BESÆTNING: 3 pers.
  HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR