SEBASTIAN DORSET

Fjern favorit Tilføj som favorit
SEBASTIAN DORSET

Sebastian Dorset er en meget rutineret og dygtig stand-up komiker. Han bruger sin helt egen fortællestil, hvor der langs ad vejen bliver sat ting på plads og føjet uventede og skæve vinkler på ganske hverdagsagtige situationer - til stor morskab for publikum.

Med en baggrund i journalistikken ved Sebastian Dorset, hvordan man kan lege med ord og bruger dem på en effektiv måde. Han skrev bl.a. satiriske tekster til TV-programmer som Skattefri Lørdag, FC Lisby, Gintberg Show Off og Ugen der Gak.

Sebastian Dorset har en evne til at tilpasse sig sine publikummer og være på bølgelængde med dem, så det bliver afslappede og underholdende at være i hans selskab. Med en god portion selvironi fanger han publikum med fortællinger fra et liv som en forsagt, eftertænksom og enlig mand. Der er desuden stof til eftertanke at tage med hjem, da Sebastian Dorset rammer meget præcist, når han laver en pointe.

En timelønnet kaffepause

Sebastian Dorset har en bred vifte af shows, foredrag og underholdning at byde på. For eksempel snakker han om, hvordan man bedst bruger humor; hvorfor der aldrig er noget godt i fjernsynet til trods for flere kanaler; tager hul på myterne om, hvordan det er at være offentligt ansat og opføre sig, som om kommunalt arbejde er en timelønnet kaffepause m.m. - gerne tilpasset den individuelle arbejdsplads.

Han er desuden i sit es, når han lader andre holde foredraget, mens han selv får lov til at styre arrangementet som konferencier/vært - han trives, når han kan få god kontakt til publikum og improvisere.

Sebastian Dorset har underholdning, der passer til og kan tilpasses enhver smag - han venter bare på en chance til at opmuntre og underholde dig og dit publikum - folk tager altid hjem igen i godt humør og med et positivt og lysere syn på tilværelsen, end da de kom.

Sebastian Dorset optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Sådan booker du Sebastian Dorset !

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Sebastian Dorset koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Sebastian Dorset er ledig, eller hvis du vil booke Sebastian Dorset med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR