Rasmus Olsen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Rasmus Olsen

Hvis du vil have en skæv vinkel på hvad som helst, er Rasmus Olsen manden, der kan levere den. Med sans for den mindste detalje i den skøreste bagatel, kører hans show fra fejlopererede pirater over dumme politikere til dårlig service overfor narkosmuglere. Intet er for småt til, at Rasmus kan gøre det sjovt.

Rasmus Olsen deltog i 2. sæson af TV2 Zulu programmet Comedy Fight Club og blev nr. 3 til DM i Stand Up 2008. Senest er Rasmus blevet en af tre faste værter på Bispebjerg Comedy Corner. En open mike scene i København, hvor nye som øvede komikere tester deres materiale.
 
Ved siden af stand up’en har Rasmus Olsen arbejdet som tekstforfatter på Radio100FMs "Morgenhyrderne", og er nu en del af holdet bag TV2s fredags underholdningsprogram "Live Fra Bremen".

Sådan booker du Rasmus Olsen?

Ønsker du priser på Rasmus Olsen til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Rasmus Olsen er ledig, eller hvis du vil booke Rasmus Olsen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR