The Alligators

Fjern favorit Tilføj som favorit
The Alligators

Efter 15 på landevejen og et godt stykke over 1200 optrædender i ind og udland kan man roligt kalde The Alligators for en af branchens førende rock`n` roll kvartetter.

Gennem årerne har The Alligators indspillet og turnéret med en lang række af rock`n`rollens legender, bl. a. Wanda Jackson, Elvis guitaristen Scotty Moore, The Jordanaires, Johnny Red River Rock Paris, Stan Urban og i flere år fungerede orkestret som fast backing for Mek Pek.

I mellem turnéerne er der også blevet tid til to albums i eget navn, nemlig den anmelderroste Rocknroll Ball (1992) og The History Of Rocknroll (1996).

Stilen kan ingen, der har oplevet The Alligators, være i tvivl om: Svedig og swingende 50`er rock`n`roll fra en tid, hvor maskiner var noget, der hørte hjemme i en fabrikshal.

Pressen skrev:

Ud med maskinlyden, og ind med den ægte vare. The Alligators spiller med en varme, der siger spar to til mangt og meget. Et fund til enhver fest, hvor baglandet hedder bajere og sprut.
Peter Nørregård. EKSTRA BLADET.

Med tørre tæsk i guitaren, spartansk instrumentering og den helt rigtige feeling, falder The Alligators aldrig for fristelsen til at overspille, og derfor vinder de og holder rock`n`roll-ånden levende.
Jørgen Bollerup. AMTS AVISEN.


Sådan booker du The Alligators!

Ønsker du priser på The Alligators til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om The Alligators er ledig, eller hvis du vil booke The Alligators med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 el. 3 x 45 min.

    BESÆTNING: 3-4 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR