Hasse Rørmose

Fjern favorit Tilføj som favorit
Hasse Rørmose

Hasse

Er på tråds af sin unge alder, allerede rigtig godt igang med at få en god karriere op at stå og ikke bare ved hjælp af hårdt arbejde, men også af hans naturlige humor, er det lykkedes ham efter få år, at blive en af de mest optrædende komikere i Danmark. Han startede som komiker i 2014 og gennemføre sine ambitioner, ved hele tiden at optimere og skulle overgå sig selv.


Hasse er en komiker, som ikke bare fjoller bag mikrofonen, der er derimod et budskab bag samt en morale. Han tager udgangspunkt i sit eget liv igennem oplevelser, underlige ting – og ting der bare mangler logik.


Han får publikum med fra starten og er ikke en komiker der ligger sig ud med andre, men beskriver verden som han selv ser den.

Det handler naturligvis ikke kun om ham, der er selvfølgelig afstikkere til andre emner, men det han siger, refererer til sig selv.


Sidden 2014 er det lykkedes ham at optræde fra de helt små spille steder, til nogle af de største. Han var opvarmer for selveste SUSPEKT tilbage i 2015 i Århus. Han var aktuel med Two man showet “22 år imellem” under Zulu Comedy Festival i 2016, hvor der bagefter bød sig en tour rundt i landet med selv samme show. Han vil i slutningen af 2016 og 2017, være aktuel med en provins club tour, sammen med Niels-Peter Henriksen og Morten Korsgaard. Derudover vil han også være aktuel på landets uddannelses institutioner i 2017, med infotainment showet “Uautoriseret Voksen” som han laver med Morten Korsgaard.


Her er der altså tale om 195 cm ren morsomhed, der venter på at komme ud til netop dig.


Sådan booker du HASSE RØRMOSE!

Ønsker du priser på HASSE RØRMOSE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Hasse Rørmose er ledig, eller hvis du vil booke Hasse Rørmose med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR