Duo Duo

Fjern favorit Tilføj som favorit
Duo Duo

Få en eksklusiv og stemningsfuld live-oplevelse
DUO DUO er for dig, som skal bruge professionel musikalsk underholdning, som formidler den gode stemning uden at overdøve den. 
Duoen specialiserer sig i akustiske fortolkninger af dine favoritnumre og passer perfekt til receptioner, firmafester, fødselsdage og andre private arrangementer.

Professionel erfaring i bagagen

Tanja og Morten har hver i sær leveret professionel musikalsk underholdning til en lang  række arrangementer, ligesom de har samarbejdet med flere kendte, danske solister og 
bands. 
Deres referencer inkluderer bl.a. Danske Bank, Vestas, Ernst & Young og Louis Nielsen og deres mange års erfaring sikrer en høj  underholdningsværdi.

Nogle gange er der ikke budget eller plads til et helt live-band, og der er DUO DUO en perfekt løsning, som garanterer festlig stemning uden en alt for stor opsætning.

DUO DUO skaber vedvarende og festlige, musikalske oplevelser 
for gæsterne - hver gang.

Sådan booker du DUO DUO!

Ønsker du priser på DUO DUO til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Duo Duo er ledig, eller hvis du vil booke Duo Duo med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: op til 4 x 45 min.
    BESÆTNING:2 pers.
    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR