ZZ Top Jam

Fjern favorit Tilføj som favorit
ZZ Top Jam

ZZ TOP JAM har været kendt af de fleste siden 2001, for deres imponerende fortolkning af ZZ TOP, og har fremstået som et af de mest rå og troværdige plagiat-bands i landet.

Hvilket bandet formåede helt frem til deres opløsning i 2011.

Men på baggrund af utallige opfordringer, er bandet nu sensationelt genopstået i en forstærket og fornyet version, og dermed er der taget hul på en helt ny æra. Den nye unikke konstellation i ZZ TOP JAM består af 4 meget erfarne og dynamiske musikere, med en lang karriere bag sig. De eneste 2 gengangere der begge har været med fra starten, er den karismatiske forsanger Søren Madsen samt den talentfulde og yderst dygtige guitarist Dennis Nedergaard. De 2 nye musikere til projektet “ ZZ TOP JAM Dream-team” består af den velkendte og erfarne bassist Carsten (den skaldede kok) Olsen og den ekstremt velspillende og tighte trommeslager Jesper Hyldahl.

De fire musikere som er bevæbnet med en større instrumentpark, har alle det fælles mål, at gøre hver enkelt koncert til en unik og uforglemmelig oplevelse der går op i en højere enhed.

Så det er med stor fornøjelse, at der endnu engang er lagt op til en optimal energisk rock oplevelse med garanti, når ZZ TOP JAM fyrer deres tunge, møgbeskidte ZZ TOP boogierock af med stor hengivende entusiasme, der kommer langt ud over scenekanten.

Spilleglæde, energi og intensitet har fra starten været nøgleordene i den tidligere besætning, og det er det stadig med den nye konstellation, udtaler Søren Madsen. Og han tilføjer; Vi spiller fortsat med så stort et engagement og kærlighed til blues rocken, at man simpelthen glemmer alt omkring sig og blot lytter til musikken og lader sig underholde, eller spontant bryder ud i dans fordi man ikke kan stå stille.

ZZ TOP JAM giver ny lyd til velkendte klassikere i nye versioner via unikke fortolkninger, der både giver lytterne en oplevelse af genkendelse og af fornyelse.

Så når ZZ TOP JAM går på scenen er der dømt blues og rock ’n’ roll for fuld skrue, altså den ærlige, rå og uforfalskede slags med nerve krop og sjæl.

ZZ TOP JAM’s evne til at samle fokus og energi på scenen, og til at give alle de tilstedeværende en fornemmelse af at være i fælles rum, sammen med evnen til altid at trykke den totalt af, er nogle af bandets allerstørste forcer.

ZZ TOP JAM er kendt for at leverer varen hver gang, hvad enten det er på en lille café, en festival eller et stort spillested. Og husk, musik skal opleves live!


Sådan booker du ZZ Top Jam!

Ønsker du priser på ZZ Top Jam til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om ZZ Top Jam er ledig, eller hvis du vil booke ZZ Top Jam med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 min.

    BESÆTNING: 4 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR