Workin Mojo

Fjern favorit Tilføj som favorit
Workin Mojo

Odense bandet Workin` Mojo har i de seneste 10-11 år turneret flittigt rundt i det fynske natteliv med bandets medrivende og engagerede blues-musik.

Blues-musikken er bygget op omkring forsangeren Holger Nielsen, guitaristen Martin Kleiner og keyboard-virtuosen Lars Sørensen. Den stabile og swingende bluesrytme leveres af bassisten Anders Vraa og trommeslageren Thomas Ditlevsen.

Kernen i Workin` Mojos repertoire er den svingende Chicago blues, men i løbet af bandets koncerter gives der også plads til stilmæssige afstikkere. Dog uden på noget tidspunkt at svigte den basale blues.

Kendetegnet for bandet er spilleglæden og dynamikken, der sikrer at en aften med Workin` Mojo aldrig bliver kedelig.


Egne numre i stil og udtryk med øvrigt repertoire

Workin` Mojos sætliste består af en stribe velkendte klassikere, men der er også nyere blues-numre med. Desuden har bandet i de seneste år selv skrevet nogle numre, der i stil og udtryk kombinerer gruppens øvrige repertoire.

Bandets mission er ved hver eneste koncert at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Dette sikres ved at levere musik, som kan nydes af alle aldersgrupper - samt skabe de perfekte rammer til at danse hele natten.

Workin` Mojo består af:

Holger Nielsen : vokal
Martin Kleiner : guitar
Lars Sørensen : piano og orgel
Anders Vraa : bas
Thomas Ditlevsen : trommer.


Sådan booker du WORKIN` MOJO!

Ønsker du priser på WORKIN` MOJO til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Workin` Mojo er ledig, eller hvis du vil booke Workin` Mojo med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 el. 3 x 45 min.

    BESÆTNING: 5  pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR