Tonny Trifolikom

Fjern favorit Tilføj som favorit
Tonny Trifolikom

Professor Trifolikoms triomfolerende solokavalkade for evigt enfoldige, elendige alvorlige og alvorligt latterramte. Hvis du ikke passer på målgruppen, kan du godt komme til det, når du ser tusindkunstneren fremtrylle løver og elefanter, fjernstyre publikum og forvirre fjogede børn med snore og sakse.

Eller når du ser Franskmandens elefante kropsekvilibrisme på en klapstol, Rokker-Kurts hang til syd-fynske frugter og klovnen August der ikke kan få skruet skaftet fast på sin svaber.

Tonny Trifolikom er den rendyrkede klovn og gøgler, og han har optrådt i Cirkus Krone, Cirkus Schuman, De Gale Gøglere, Cirkus Freja, flere gange på TV og endda en enkelt gang som kongelig hofnar for selveste Dronning Magrethe.

Tonny Trifolikoms solokavalkade består af mange figurer, og Tonny Trifolikom kan optræde næsten hvor som helst og måske når som helst

Sådan booker du Tonny Trifolikom?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Tonny Trifolikom koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Tonny Trifolikom er ledig, eller hvis du vil booke Tonny Trifolikom med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40/60 min.

    BESÆTNING: 1-2 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR