Søs og Kirsten

Fjern favorit Tilføj som favorit
Søs og Kirsten

Makkerparret Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt befinder sig i den absolutte top inden for dansk komik. Ikke bare på TV har de begejstret danskerne med deres række af satiriske programmer under titlen "Kongeriget"; de har også høstet masser af triumfer ude på landets scener med deres forskellige shows. Og når videoudgaverne af de to komikeres udfoldelser lander i forretningerne, bliver de fluks revet ned fra hylderne.

Måske skyldes deres succes, at de fremstiller os danskere på godt og ondt. Hvem husker f. eks. ikke de to brovtende bodega-løver Carsten og Helge eller det lesbiske par Connie og Bonnie? Eller hvad med herlige personager som TV-manden Preben Bonfils og den selvsikre lydmand Røv? Nå, ja, og så er der selvfølgelig også Dichael og moster Elly.

Det er figurer, vi alle kender fra det virkelige liv. Hos Søs & Kirsten er tingene måske sat en smule på spidsen, men det bliver det nu ikke ringere af. Tværtimod.

En aften med Søs & Kirsten er lig med begavet og meget morsom underholdning. En oplevelse, man skylder sig selv.

Sådan booker du Søs & Kirsten!

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Søs & Kirsten koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Søs & Kirsten er ledig, eller hvis du vil booke Søs & Kirsten med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR