Schwung

Fjern favorit Tilføj som favorit
Schwung

Schwung er et af Danmarks mest eftertragtede salonensembler. Og med god grund: når Schwung spiller, er det med nærvær, intensitet og kærlighed.

Da duoen samtidig er professionel til fingerspidserne, garanteres en unik musikalsk oplevelse af international klasse. Med sine autentiske og levende fortolkninger af klassisk salon- og wienermusik skaber duoen en eksklusiv og afslappet atmosfære.

Schwung har en fantastisk musikalsk indlevelsesevne, som gør dagen til en uforglemmelig oplevelse.

Anne-Marie Meineche er uddannet pianist på Det jyske Musikkonservatorium hos docent Kjeld Hansen, og har desuden deltaget i mesterkurser hos bl.a. Pavel Stepan i Prag, Lionel Guillery i Strassbourg og Victor Teuflmayer i Wien. Efter diplomeksamen i 1992 studier ved musikakademiet i Bratislava.
Anne-Marie Meineche har givet en lang række koncerter herhjemme og i udlandet, både som solist og kammermusiker, ikke mindst i samarbejde med den tyske sopran Manuella Neumann og den franske cellist Sophie Wenclik.

Mads Bo Falk er uddannet violinist på Det jyske Musikkonservatorium i Århus ved docent Arne Balk-Møller. Har deltaget i masterclasses med tidl. koncertmester i Berliner Philharmonikerne Leon Spierer, professor på Musikhochschule i Wien Ernst Kovacic, John Holloway (verdenskendt barok-violinist) og Lars Ulrik Mortensen (do. cembalist og ekspert i tidlig musik). Videregående studier i London hos prof. Maureen Smith, Royal College of Music.

Schwung siger:
Vi elsker den klassiske wiener- og salonmusik og synes, at den har noget særligt at tilbyde mennesker. Fordybelsen og roen er vigtige elementer, men også den vitalitet og livsglæde, der ofte lever i musikken, tiltaler os meget. Salonmusikken passer til enhver lejlighed, hvor der ønskes en afslappet, men alligevel stilfuld og romantisk stemning - som i Wiens saloner i forrige århundrede.


Sådan du booker Schwung!

Ønsker du priser på Schwung til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Schwung er ledig, eller hvis du vil booke Schwung med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REPERTOIRE

  "An der schönen blauen Donau" (J. Strauss)
  "Tango Jalousie" (J. Gade)
  "Rosen aus dem Süden" (J. Strauss)
  "I Wien mellem blomstrende ranker" (Stolz)
  "Salut d`Amour" (Elgar)
  "Liebesfreud" (Kreisler)
  "Schön Rosmarin" (Kreisler)
  "Meditation" fra Thaïs (Massenet)
  "Brudevalsen" (Niels W. Gade)
  "Intermezzo" fra Cavalleria Rusticana (Mascagni)
  "Svanen" (Saint-Saëns)
  "Drunt in der Lobau" (Strecker)
  "Radetzky-marsch" (Strauss)
  "Les Lanciers" (Mikel)
  "Bryllupsmarsch" (Mendelssohn)

BOOKINGFORMULAR