Party Royale

Fjern favorit Tilføj som favorit
Party Royale

Party Royale hører til blandt de bedste partybands/coverbands i Danmark. Gennem de sidste mange år, har de leveret musik til en lang række arrangementer både private fester og firmaarrangementer. Bandet består af fem erfarne musikere som sammen udgør en velsmurt enhed, som altid formår at få musikken langt ud over scenekanten og fylde dansegulvet. De har et bredt repertoire med alle de store hits, nyt som gammelt. Artister som Earth, Wind, Fire, Stevie Wonder, Michael Jackson, Pharrell Williams er en fast bestanddel af deres bagkatalog – som hele tiden bliver større.

Partyband med mere
Målet er altid at levere den bedst mulige optræden uanset festens størrelse. Der lægges derfor vægt på at have en god dialog forud for arrangementet, så der er styr på alle detaljer inden festen.


Sådan booker du PARTY ROYALE!

Ønsker du priser på PARTY ROYALE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Party Royale er ledig, eller hvis du vil booke Party Royale med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 X 60  MIN.
    BESÆTNING: 5 PERS.
    HVOR: HELE DK

BOOKINGFORMULAR