Padlock Chain

Fjern favorit Tilføj som favorit
Padlock Chain

Rockmusik med pedalen i bund, sved på panden, gang i fødderne og struben blafrende ud mellem tænderne. Det er Padlock Chain.

”Vi træder speederen ned og holder den i bund fra start til slut. Sådan som rock skal spilles", siger forsanger Peter Autzen.

Padlock Chain spiller efter den gamle rockopskrift med én guitar, bas, trommer og sang. Der er både nyt og gammelt rock på sætlisten - og så krydrer bandet gerne med et enkelt stykke blues, når stemningen er til det. Eller et par gamle discoklassikere. Tilsat en god gang spade og rock, naturligvis.

Det er en opskrift, der gennem årene har givet utallige oplevelser på spillesteder, festivaler og private fester. For eksempel en del bryllupper. Og tro ikke, at Onkel Ejnar på 70 ikke danser til rockmusik. Det gør han, når Padlock Chain spiller.

En aften i selskab med Padlock Chain kan for eksempel byde på numre af Gasolin, Rolling Stones, Chuck Berry, Georgia Satellites, ZZ Top, Beatles, Creedence Clearwater Revival, D.A.D., Johnny Madsen, AC/DC, Commitments, Eagles, Elvis, The Doors, Jimi Hendrix, Muddy Waters, Donna Summer, Walter Trout, Soft Cell, Joan Jett & The Blackhearts, Lynyrd Skynyrd, Sonny Boy Williamson og Steppenwolf.

”Vi har valgt numrene, fordi vi synes, de er fede at spille. Så enkelt er det, siger bassist Kenneth Madsen, og tilføjer, at bandet laver sin sætliste om fra aften til aften.

”Eller fra minut til minut, hvis vi lige får lyst til at spille noget bestemt”, siger han.

Padlock Chain er kendetegnet ved en energisk sceneoptræden, som ofte breder sig til hele lokalet og for den sags skyld også møblementet. -Og helt ud på gaden…

Der er med andre ord lagt op til en aften, hvor huset står på gloende pæle!


Sådan booker du Padlock Chain!

Ønsker du priser på Padlock Chain til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Padlock Chain er ledig, eller hvis du vil booke Padlock Chain med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 el. 3 x 45 min.

    BESÆTNING: 4 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR