Nikolaj Stokholm

Fjern favorit Tilføj som favorit
Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er en ung ambitiøs komiker, som så småt er på vej frem. Han debuterede i 2007 på Comedy Zoo, og siden da har man kunne opleve ham på stort set alle landets comedy scener. Nikolaj har opvarmet for større komikere, været vært på en hel del comedy arrangementer, optrådt til velgørenhedsarrangementer osv.

Derudover har Nikolaj Stokholm optrådt til en hel del privat jobs, firma jobs, skoler og gymnasier. Så Nikolajs show spænder og rammer bredt.  Og måske kender du ham fra tv programmet Comedy fight club: Det nye kuld.

Nikolaj Stokholms stil er meget unik og hans egen. Han lever i en anden verden, som bliver omsat til stand-up. Det gør også, at hans show ikke er særligt samfundsrelevant, men mere et frikvarter i dagligdagen.

Neurotisk troværdighed

Nikolaj Stokholm er forvirret, neurotisk og lidt af en tosse. Men det giver hele showet en helhed og troværdighed. Nikolaj taler om ting, der rør sig i hans hoved, og man bliver i sandhed draget ind i et tegneserieagtig univers, med billedlig tale og god mimik.

Nikolaj Stokholm bruger meget publikum og griber en situation når den  opstår. Det gør også at ikke to shows ligner hinanden.


Sådan booker du NIKOLAJ STOKHOLM! 

Ønsker du priser på NIKOLAJ STOKHOLM til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Nikolaj Stokholm er ledig, eller hvis du vil booke Nikolaj Stokholm med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR