Niels-Peter Henriksen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Niels-Peter Henriksen

Niels-Peter er en erfaren komiker, der leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet.

De sidste ti år har Niels-Peter Henriksen underholdt alle tænkelige steder her til lands - for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tippie for Hammel Kommune...trist men sandt, trist men sandt... Men der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

I JP-Århus har man om søndagen i de seneste tre år kunne læse om hans oplevelser i og omkring Århus sammen med kollegaen Anders Bonde. 

På tv har han produceret, leveret tekster og ansigt til Flimmer og KebabTV på TV2-Zulu. Der er solgt til Hollandsk, Spansk og Engelsk TV.


Den 10-årige

Der er ikke mange som ved det, men i den danske prisvindende horror dukkefilm "Zombiewestern", var han stemmen bag hovedpersonen, den 10-årige Virgil. I årene 2002 - 2005 leverede han julekalendere og sommerføljetoner til Radio ABC. Kort sagt - han kan det hele.

Med Niels-Peter Henriksen bag mikrofonen er du garanteret stand-up i særklasse med en af de mest unikke komikere i den danske standup-branche, og en ting er helt sikkert - du har aldrig før mødt en komiker som Niels-Peter. Glæd dig til at blive trukket med ind i hans underfundige og nogle gange lidt gnavne sind. 


Sagt om Niels-Peter Henriksen

Der skulle ikke gå mere end 30 sekunder, før Niels-Peter Henriksen fik 120 festdeltagere til at bryde ud i latter, da Bonaparte afholdte firmafest.

Showet kørte så ellers bare derudaf i et supertempo, og sådan blev det ved i showets 30 minutter.. Med håret tilbage buldrede Niels-Peter igennem med den ene geniale joke efter den anden. Alle lå flade af grin gennem hele showet og der var stående bifald og jubel, da han havde skudt afslutningen af... Niels-Peter måtte på scenen igen for at give et par ekstra grin til det yderst begejstrede publikum... Denne mand er genial til enhver fest...

Hvis der er nogen der kan få folk i godt humør, så er det Niels-Peter Henriksen. Festudvalget på Bonaparte giver Niels-Peter Henriksen topkarakter i underholdning.. Det kunne ikke gøres bedre. Toppen af Stand-Up leveret af Niels-Peter Henriksen
Bonaparte, Ikast
Anders Høgh, Festudvalget

"Niels-Peter Henriksen er et forfriskende pust til enhver personalefest, for han kan sætte gang i lattermusklerne. Niels-Peter er nemlig både sjov, sarkastisk og politisk ukorrekt på den fede måde, og ingenting går ram forbi. Så spænd hjelmen, og gør dig klar til bevidste provokationer og underfundige pointer - God fornøjelse !
Århus Kommune - It & Kommunikation

Niels-Peter blæste gang i aftenfesten. Han leverede Stand-up i topklasse, så selv den mest skeptiske måtte grine, og en enkelt tørre øjnene i servietten.
Dansk Firmaidrætsforbund


Kunst i sig selv

Niels-Peter Henriksen hyrede vi til personalets julefrokost. Han leverede et forrygende show. Vi ser frem til at høre mere fra hans skarpe tunge.
Cityarkaden, Odense
Eventmanager/Marketingchef Søren Holmberg

Vi vil her fra Ribe Stampemølle giver vore bedste anbefalinger til Niels-Peter - OG RÅBE UD TIL ALLE AT: "NIELS-PETER... HAN ER GOD ...PRØV HAM"
Ribe Stampemølle
Mikael Gerlach

”Niels-Peter forstod at få os til at grine, uden at gå ”under bæltestedet”. Det er en kunst i sig selv i dagens Danmark – godt gået”
Revisions firmaet Palsgaard & Hansen
Lise Lotte Kjær

"Stand-up der gjorde os flade af grin! Niels-Peter Henriksen satte med sit fantastiske show skub i MG50-netværkets sommerfest. Unge som ældre var færdige af grin fra start til slut.
Intern1 ApS, Virksomhedsnetværket MG50
Rasmus Skov Jensen


Sådan booker du NIELS-PETER HENRIKSEN! 

Ønsker du priser på NIELS-PETER HENRIKSEN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Niels-Peter Henriksen er ledig, eller hvis du vil booke Niels-Peter Henriksen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • REFERENCER

    Arla Foods Dansk Metal Føtex OBH-Gruppen Søværnets Operative Kommando Skat Dansk supermarked Århus Teater Mascot International A/S Norsoft A/S Intern1 ApS Revisions firmaet Palsgaard & Hansen Vestas Control Systems Mascot International A/S Teko SDC Denmark Finanssektorens Uddannelsescenter Comwell Rebild Bakker Ribe Stampemølle Turbine Hallen Korsnäs Packaging A/S Park Cafe, Parken københavn. Syddansk Universitet Kulisselageret Bilka Munkebjerg hotel Danske Invest Århus Havn Sønderborg Handelsskole Kvickly Egå Marina Kolding Pædagogseminarium Diva Models Varde Kaserne Esbjerg Tekniske Skole Hirtshals Hotel Bildillen–Danmark A/S Horsens Kommune Miliken Denmark Svalegangen Bryggerigruppen A/S Ålborg Universitet Ungdommens Hus Fredericia Picca Automation A/S Stark Silvan VM-Data Messecenter Aars Devi-Danfoss Lindholm Maskinstation Estrella A/S Fyns LandboUngdom FødevareRegion Vejle Dansk Supermarked F.Uhrenholt Holding A/S Horsens Statsskole Danske Bank Ejendomsavisen Pakhuset Gl. Skovriddergaard, Lof Statsfængslet Ringe, Århus kommune - It og kommunikation Nordea

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR