Muddi og Salamidrengene

Fjern favorit Tilføj som favorit
Muddi og Salamidrengene

20 års Jubilæums turne!!

Muddi og Salamidrengene er mere populære end nogensinde. Deres 20 års jubilæums turne får dem rundt om i det ganske land. De har tilbagelagt over 3000 koncerter, udgivet 11 albums og optrådt på samtlige danske TV kanaler. Muddi og Salamidrengene har med deres musik, og i særdeleshed deres humør, slået deres navn fast i alle børns hjerter.

Muddi og Salamidrengenes hjemmeside bliver besøgt af tusindvis af børn og voksne i løbet af et år, og mange fans følger gerne de populære drenge på deres turne for på den måde at opleve Danmark på en ny og musikalsk måde!

Kort og godt, Muddi og Salamidrengene er blevet en institution eller, om man vil, ”legendarisk” inden for dansk børne- og familieunderholdning.

De sidste 20 år har de fyldt os med hits, som deres fans og radioer har taget til sig med stor begejstring. Aviserne skriver, at Muddi og Salamidrengene er i en Liga for sig selv!!

Se og hør dem, de er bedre end nogensinde! 

Sådan booker du Muddi og Salamidrengene?

Ønsker du priser på Muddi og Salamidrengene til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Muddi og Salamidrengene er ledig, eller hvis du vil booke Muddi og Salamidrengenemed det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 50 min.

    BESÆTNING: 4 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR