Morten á Rogvi

Fjern favorit Tilføj som favorit
Morten á Rogvi


Morten á Rogvi udvikler hele tiden sine shows, og finder på nye ting og afprøver det, hvilket fornyer og forbedre alt han laver. Alle shows er fuldstændig unikke og forskellige, fordi det altid er forskellige frivillige på scenen. 

Nogen tror hypnose handler om at latterliggøre eller få folk til at se dumme ud, eller føle sig dumme. Men tvært imod handler Morten á Rogvi shows om at vise hvor fantastisk hjernen er, og at den kan meget mere end man kan forestille sig. 

Alle får muligheden for at komme op på scenen og dybt ned i hypnose. Inden showet begynder fortæller Morten á Rogvi alt om hypnose inden han hypnotisere nogen, så alle ved hvad der kommer til at ske, og hvordan. 

Det er vigtigt alle der deltager ikke har drukket sig fulde eller er påvirkede (man skal bruge fokus og ikke have påvirket bevidstheden med alkohol eller værre) 
Heldigvis giver hypnosen en endnu bedre, større og sjovere oplevelse (og i Morten á Rogvi shows drikker folk sig oftest meget fulde i Hypnoalkohol)  

Alt kan ske og en aften med et comedy hypnose show vil ikke mindst give jer noget at snakke om, men også give masser af grin.

I videoen her kan du blandt andet se hvordan det der ud når en pige bliver spontant forelsket i hypnotisøren når bare han tager hende i hånden. 

Og se de frivillige sidde og nyde at spise rå løg i troen om at det er deres yndlings frugt, men bliver sure på hinanden fordi de godt kan se de andre spiser løg. 

Sådan booker du Morten á Rogvi !

Ønsker du priser på Morten á Rogvi til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Morten á Rogvi er ledig, eller hvis du vil booke Morten á Rogvi med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR