Mikkel Klint Thorius

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mikkel Klint Thorius

Du kender Mikkel Klint Thorius fra:
Vinder af "Comedy Fight Club" 2017, nomineret til Talentprisen 2017 til "Zulu Comedy Galla", medvirkende i Nørgaards Netfix på TV2 Zulu, som vært for “Zulu Comedy Galla - Rød Løber 2015”, opvarmer for Martin Nørgaard t. "INDEBRÆNDT", one-man showet "Hvid Skyld", DM i stand-up 2013 og Testkaninerne på TV2 Zulu.

Mikkel kan finde på at snakke om:
Mikkels materiale spænder bredt. Han er ofte navlepillende og snakker om sit eget røde hår og/eller sin oplevelse af at begynde at træne. Men Mikkel kan også godt lide at tage udgangspunkt i det danske samfund og sin generation. Det gør han, når han snakker om overvågning, politikernes måde at tale ned til os på og hvordan han og hans Mokai-drikkende generation på et tidspunkt skal overtage landet.

Det vidste du ikke om Mikkel:
På trods af at Mikkel nærmest er klinisk boldmongol, har han spillet fodbold i mange år og gør det stadig i weekender på et 7-mands hold, hvor tømmermænd nærmest er obligatorisk. Begge hans forældre er lærere, så da Mikkel fremlagde idéen om, "at nu ville han være komiker”, blev der lagt meget tryk på, at en uddannelse og en plan B er vigtig. Der er dog ikke fundet nogen Plan B endnu.

Kort om Mikkel Klint Thorius:
Mikkel Klint Thorius er født til at optræde. Væbnet med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show - hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i stand-up 2013, hvor det tidligt stod helt klart, at dette lysende talent ville ende i finalen.

Sådan booker du Mikkel Klint Thorius!

Ønsker du priser på Mikkel Klint Thorius til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mikkel Klint Thorius er ledig, eller hvis du vil booke Mikkel Klint Thorius med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR