Mikkel Gundersen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mikkel Gundersen

Mød en af Danmarks mest kreative og fingerfærdige tryllekunstnere. Mikkel hader kasser med glimmer og høje hatte, men elsker at underholder med stand-up og trylleri. Mikkels udstråling, fingerfærdighed og showmanship er blandt det bedste i branchen. Han leverer varen hver gang. 

Mentalist Mikkel Gundersen

Mikkel er en dygtig tankelæser der på en uhøjtidelig, intelligent og humoristisk måde påvirker og aflæser gæsternes tanker.

Varighed 1 x 40 min.

Stand-up magic show

Magisk fællesoplevelse på ca. 30 min. Showet går i al sin enkelthed ud på at publikum skal grine så meget så muligt og blive imponeret af noget rigtigt godt trylleri.

Showet egner sig perfekt til firmafester, privatfester og andre større sammenkomster.

Close-up magic show

Her kan oplevelse noget af det bedste fingerfærdigheds trylleri i
Skandinavien, helt under tilskuerens næser. Mikkel går rundt i selskabet og underholder de enkelte borde eller grupper af mennesker i selskabet. Her er målet også at publikum morer og samtidig bliver imponeret af Mikkels utrolige fingerfærdighed. Ved denne underholdningsform er Mikkel kendt i branchen for at være ekspert i at "stjæle" publikums armbåndsure......

Showet er velegnet til Receptioner, åbent hus-arrangementer og firmafester.

Stand up og Close up showet kan kombineres på i samme arrangement.

Trade magic

Kundemagnet til messe-standen. Potentielle kunder tiltrækkes i massevis og efterlader sine data til senere opfølgning. Mikkel er en af de mester fingerfærdige underholdere i Skandinavien, kombinere man dette med hans 15-årige baggrund som sælger får man en sikkert hit til firmaets salgsmesse. Mikkel indleder kontakten til forbipasserende messedeltagere, underholder
dem kortvarigt, levere et salespitch og levere kunden videre til
salgspersonalet på standen. Det enkelte firma kommer i tale med potentielt flere kunde emner. 

Mikkel show er velegnet både til forbruger og fagmesser.

Alle shows kan leveres på engelsk.

Sådan booker du Mikkel Gundersen?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Mikkel Gundersen koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mikkel Gundersen er ledig, eller hvis du vil booke Mikkel Gundersen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30/45 min.

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR