MIKAEL WULFF

Fjern favorit Tilføj som favorit
MIKAEL WULFF

Mikael Wulff er stand-up komiker og TV-vært. Ved første blik undrer man sig måske over, hvad det er, der gør ham så populær: han står på scenen i T-shirt og jeans, smiler kun kort fra tid til anden og bibeholder et monotont stemmeleje - dog bliver strithåret (Mohikaner-kammen) flittigt vedligeholdt. 

Men Mikael Wulff er enestående i sine shows. Publikum morer sig og vil ikke gå glip af alle de morsomme replikker og iagttagelser, som Mikael Wulff deler med dem - det handler om alt fra hårprodukter til diverse jobs, salami og popcorn, der eksploderer og skyder i maven. Der kommer det sjoveste ud af de mest almindelige ting i hverdagen, selvfølgelig set ud fra en lidt pudsig og skæv vinkel.

Mikael Wulff har en meget alsidig karriere bag sig allerede, og du kender ham måske fra f.eks. Fem På Flugt, Gintberg Show Off (DR2), vittighedstegninger af Dolph (den lyseblå, fascistiske flodhest), Langt fra Las Vegas og senest Wulffs Magasin (DR2), Stand-up.dk og Stig Römer Live (TV2 Zulu).


Wulff kommer til sin ret live

Det er først og fremmest i en live optræden, at Mikael Wulff rigtig kommer til sin ret - mon ikke han kan kaste et nyt lys over nogle af de ting fra netop din hverdag, som du aldrig troede kunne være sjove, og tilføje dem en sjov vinkel? 

Mikael Wulff optræder til både firmafester, privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag og et godt grin.

Sådan booker du MIKAEL WULFF!

Ønsker du priser på MIKAEL WULFF til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mikael Wulff er ledig, eller hvis du vil booke Mikael Wulff med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR