Martin Veltz

Fjern favorit Tilføj som favorit
Martin Veltz

Martin Veltz er en erfaren herre på stand-up scenen. Han debuterede på det legendariske DIN` s tilbage i 1995 og har siden november 1999 haft fuld fart på karrieren.

Martin Veltz har ikke mindst gjort rollen som vært/konferencier til sit speciale. Han har optrådt som sådan ved et væld af arrangementer, men han kan også skrive adskillige TV-opgaver på sit visitkort.

Blandt andet har Martin Veltz været publikumsopvarmer på adskillige udsendelser, f.eks. "Hvem vil være millionær? ", Mette Lisbys "One Woman Comedy Show" samt "Gintberg Show Off", for blot at nævne nogle få.

Men det er også en fornøjelse at opleve Martin Veltz som regulær stand-up komiker med eget materiale.

Martin Veltz har været med på på FBI`s klubtur sammen med Anders "Anden" Matthesen og Thomas Hartmann, og dem, der oplevede disse shows, vil vide, at Martin Veltz er en særdeles underholdende, energisk og - ikke mindst - meget talende herre, når han står på scenen.


Sådan booker du Martin Veltz!

Ønsker du priser på Martin Veltz til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Martin Veltz er ledig, eller hvis du vil booke Martin Veltz med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR