Martin Høgsted

Fjern favorit Tilføj som favorit
Martin Høgsted

Martin Høgsted mener, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Hvilket både indebærer, at der ikke er grænser for, hvad han snakker om, og at folk samtidigt hygger sig og slapper af i hans selskab. Han bruger i høj grad sin krop til at understrege pointer, hvilket bestemt ikke gør ham mindre skæg.

Martin Høgsted har opnået stor popularitet - og en enorm fanskare på Facebook - med sin værtsrolle i TV2 Zulus “Ups” Det er live”. Under Zulu Comedy Festival 2010 kunne han sammen med Anders Fjelsted opleves som værter for “DM i stand-up”, som Martin selv vandt i 2008.

Martin Høgsted debuterede på Comedy ZOO i december 2006, og tog samme måned til “DM i stand-up” i Vejle, hvor han, blot anden gang han optrådte, vandt en indledende runde. Tredje gang Martin optrådte, var det foran et kamera og 400 mennesker i en fyldt Portalen i Greve.


Efter filosofien kom Uganda

DM i stand-up 2006 gav Martin Høgsted blod på tanden, men inden han for alvor gik i gang med komikken, færdiggjorde han sin bachelor i filosofi. Herefter tog han et halvt år til Uganda, hvor han arbejdede for Røde Kors. Igennem sit studie og opholdet i Uganda har Martin lært at anskue verden fra en anderledes vinkel.

Martin Høgsted siger selv, at han finder sin inspiration blandt sine venner, og derfor er hans motto også, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Dette indebærer, at Martin kan snakke om alt, samtidigt med at publikum slapper af og hygger sig.
 
Den anderledes vinkel leveres sikkert med en stor portion charme, og ikke mindst et kropsprog, der i høj grad understreger hans pointer.

Martin har opnået stor popularitet - og en enorm fanskare på Facebook - med sin værtsrolle i TV2 Zulus “Ups! Det er live”.


Sådan booker du Martin Høgsted!

Ønsker du priser på Martin Høgsted til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Martin Høgsted er ledig, eller hvis du vil booke Martin Høgsted med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR