Maria Rudi og Michael Bjørnson

Fjern favorit Tilføj som favorit
Maria Rudi og Michael Bjørnson

Maria Rudí og Michael Bjørnson har med deres utrolige sangstemmer og smukke show imponeret mange tusinde mennesker igennem de seneste år.

De har med deres fantastiske sceneoptræden betaget publikum i såvel ind- som udland. Deres internationale erfaringer giver dem en styrke, som er uimodståelig, og Maria og Michael er ubetinget et af Danmarks allerbedste bud på et par i international topklasse.

Maria har en smuk stemme, som vel er det nærmeste en dansk sangerinde kan komme på den verdenskendte solist, Celine Dion, og det er ikke uden grund, at denne smukke stemme får de små nakkehår til at rejse sig.

Michaels store pragtfulde og vidunderlige Tenor stemme sammenholdt med hans flotte udstråling, får enhver kvinde til at smelte, når de sammen synger numre som: The Prayer, Time to say Goodbye, All I ask of you samt smukke love songs ballader.

I fællesskab har de udgivet 2 CDér ”One Moment Of Love” i 2004, samt ”Opposites” i 2006

Maria Rudi og Michael Bjørnson er absolut velegnede til optræden i både store koncerthuse samt ved receptioner o.lign.

Dette par giver Dem en oplevelse langt ud over det sædvanlige.


Sådan booker du MARIA RUDI OG MICHAEL BJØRNSON!

Ønsker du priser på MARIA RUDI OG MICHAEL BJØRNSON til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Maria Rudi og Michael Bjørnson er ledig, eller hvis du vil booke Maria Rudi og Michael Bjørnson med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR