Mads Barner-Christensen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mads Barner-Christensen

Mads Barner-Christensens foredrag handler om selv-iscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting, vi omgiver os med, har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde, hvorpå vores omverden ”læser” os.

Ved hjælp af sit alter ego, Den Store Blærerøv, gennemgår Mads de mekanismer der er afgørende for, hvordan vi opfattes som personer og aktører i såvel den sociale kreds som i arbejdslivet.

Med afsæt i sine erfaringer fra seks år som Moderedaktør på magasinet Euroman samt egne bogudgivelser postulerer Mads, at vi i stigende grad opfatter og oplever hinanden baseret på de umiddelbare visuelle indtryk, og at man derfor er nødt til at anerkende vigtigheden af at kunne gøre et godt indtryk.

Den Store Blærerøv er et morsomt bekendtskab, hvor saglige og konkrete informationer behændigt mikses med tant og fjas.

Mads Barner-Christensen har skrevet bøgerne ”Den Store Blærerøv”, Blærerøvens Guide til Moderne Etiquette”, ”SEX – Hvor svært kan det være” samt Livsstilsspillet ”Feinschmecker”.

Sådan booker du Mads Barner-Christensen?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Mads Barner-Christensen koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mads Barner-Christensen er ledig, eller hvis du vil booke Mads Barner-Christensen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 60 min.

    + spørgerunde

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR